Bruno Maximus on vuonna 1970 syntynyt suomalainen kuvataiteilija. Yksityisopetuksessa opiskellut taiteilija aloitti tilaustöiden teon jo 12-vuotiaana ja järjesti ensimmäiset näyttelynsä 15-vuotiaana.

Koko uransa aikana hän on pitänyt yli 150 näyttelyä Suomessa ja ulkomailla sekä on asunut ja työskennellyt mm. Australiassa, Brasiliassa, Englannissa, Portugalissa, Ranskassa ja Unkarissa.

Bruno on myös suunnitellut postimerkkejä Suomen Postille, tehnyt kirjan kuvituksia, maalannut useita muotokuvia ja seinämaalauksia.   Yhteistyökumppaneina  VR,  Matkailun edistämiskeskus, Altia, Suomen Posti, Hirvihaaran kartano, Aamulehti, Otava, Kauppalehti, Teknos, Lahden Sibeliustalo, Porvoon-Järvenpään-Loviisan-Helsingin kaupungit, Hartwall, Koff, Teerenpeli ravintolat, Cumulus, Eiran Isännöitsijätoimisto, Lapin matkailu,  Eukonkannon MM, Metsähallitus, sekä useat mainostoimistot,

Muotokuvat ja tilaukset pääasiassa öljyvärillä kankaalle, mutta myös piirroksina ja suurina akryyliteoksina levylle. Kehystystyö järjestetään tarvittaessa maalauksiin. Lisätietoa toteutuksesta voi kysyä esim sähköpostitse.

Sivuilla olevien maalauksisen lisäksi on paljon lisää teoksia. Osa tauluista on myyty ja esillä oleviin muotokuviin on kysytty asianomaisilta lupa. Maalauksia Sibeliuksesta on kaikkiaan noin 60.

Tauluja on nähtävissä Helsingissä, Turussa ja Järvenpäässä sekä vaihtuvissa näyttelyissä.

Lisätietoa : brunomaximus.info@gmail.com

Bruno Maximus is a Finnish painter born in 1970. The artist began his carrier already when he was 12 years old in a private class, making works by order and organizing his first exhibition in age of 15. During whole of his carrier, he had more than 150  exhibitions in Finland and abroad, having worked in Australia, Brazil, Great Britain, Portugal, France and Hungary, beyond other countries.

All the works on this website are oil paintings on canvas. Bruno has also designed stamps for the Finnish Mail Service, illustrations for books, many portraits and mural paintings.

Please feel free to contact for portrait or any commission work. For more information: brunomaximus.info@gmail.com