Bruno Maximus on vuonna 1970 syntynyt suomalainen kuvataiteilija. Yksityisopetuksessa opiskellut taiteilija aloitti tilaustöiden teon jo 12-vuotiaana ja järjesti ensimmäiset näyttelynsä 15 vuotiaana.

Koko uransa aikana hän on pitänyt yli 130 näyttelyä Suomessa ja ulkomailla sekä on asunut ja työskennellyt mm. Australiassa, Brasiliassa, Englannissa, Portugalissa, Ranskassa ja Unkarissa.

Bruno on myös suunnitellut postimerkkejä Suomen Postille, tehnyt kirjan kuvituksia, maalannut useita muotokuvia ja seinämaalauksia.

Bruno Maximus is a Finnish painter born in 1970. The artist began his carrier already when he was 12 years old in a private class, making works by order and organizing his first exhibition in age of 15. During whole of his carrier, he had more than 130  exhibitions in Finland and abroad, having worked in Australia, Brazil, Great Britain, Portugal, France and Hungary, beyond other countries.

All the works on this website are oil paintings on canvas. Bruno has also designed stamps for the Finnish Mail Service, illustrations for books, many portraits and mural paintings.